Reiki Healing

Reiki healing er en urgammel behandlingsform, der er over 2500 år gammel. Metoden er videreudviklet af Dr. Mikao Usui, som i anden halvdel af det 19. århundrede, opdagede nogle tibetanske skrifter, som han studerede videre på, og som idag ligger til grund for Reiki healing behandlingsmetoden.

Reiki healing er en naturlig, behagelig og afspændende behandlingsform, som tilpasser kroppens evne til at opnå ligevægt. Den virker udrensende og støtter kroppens evne til at helbrede sig selv.

Når kroppen drænes for energi, af den ene eller anden grund, opstår der ofte indre ubalancer og svaghedstilstande fysisk og psykisk, og dermed større modtagelighed for sygdomme. Man behøver ikke være syg for at modtage Reiki. Reiki er nemlig en form for ubegrænset kærlighed og intelligens, som støtter dig i din personlige og spirituelle udviklingsproces. 

Reiki healing kan udføres direkte til modtageren, eller sendes til modtageren som fjernhealing.

Reiki energien er en naturlig energistrøm, som vi alle sammen indeholder. Når healingen modtages, føles det ofte som en varm og behagelig gennemstrømning af velvære og ro i krop, sind og sjæl. 

Hvilken effekt har Reiki healing:

  • Reiki healing øger den universelle livsenergi der flyder tæt gennem den energistrøm, der omgiver kroppen.
  • Reiki kan hjælpe med at afbalancere og give ro på alle niveauer: fysisk, psykisk, mentalt og åndeligt.
  • Reiki kan anvendes forebyggende, men kan også være effektiv sammen med andre behandlingsformer.
  • Reiki kan være med til at forstærke de positive aspekter i livet, samt bearbejde evt blokeringer og uhensigtsmæssige mønstre. Den kan være med til at bringe os tættere på den person og det menneske vi reelt set er.

 

Reiki healing kan gives ved fysisk tilstedeværelse eller som fjernhealing.

 

 

Kontakt mig for yderligere information eller tidsbestilling påtlf. 30204589 eller mail sonja.subcleff@gmail.com